Werk met mij

mindfulness trainer coach psycholoog suzan oostvogels

Je wil het maximale uit jezelf halen. Succesvol en gelukkig zijn. Voor de buitenwereld lijkt het alsof je het goed voor elkaar hebt, maar als je heel eerlijk bent sta je in de overleef stand. Je dendert door je leven. Bent gespannen, moe en ervaart stress. Wat je wilt is rust zodat je de keuzes kunt maken die écht bij je passen. Adem in, en weer uit. Je bent hier op de juiste plek.

yoga dordrecht ontspanning

Lessen

Neem wekelijks een moment voor jezelf. Om te ontspannen. Bij te tanken en op te laden. Om weer te voelen hoe het echt met je is. Uit je hoofd en in je lijf. Bij het MindfulCentrum in Dordrecht geef ik diverse yoga lessen voor balans in body, mind & soul. De yoga die ik geef is voor iedereen. Het is een uitnodiging van mij aan jou om te “zijn”. Precies zoals je bent. Met alles dat er is. Volg een gratis proefles en ontdek het zelf. Nu alle lessen ONLINE!

Lesrooster
mindfulness zelfcompassie rust in je hoofd

Trainingen

Mindfulness training

Mindfulness zorgt voor rust in je hoofd. Het is een effectieve methode als je beter wil leren omgaan met stress, negatieve of angstige gedachten en gevoelens, piekeren, slaapproblemen, vermoeidheid en burn-out klachten.

Zelfcompassie training

Zelfcompassie leert je om milder voor jezelf te zijn. Een bijzondere methode zodat jij de shift maakt van zelfkritiek naar zelfliefde. Van hoofd naar hart. Van onrust naar innerlijk weten, vertrouwen, wijsheid en geluk.

Mindfulness training Zelfcompassie training

mindfulness retreat ibiza yoga retraite

Retreats

Een week lang alle tijd en aandacht voor jou. Even niet bezig zijn met alles dat nog moet. Met zorgen voor anderen, deadlines, targets en afvinken van to-do lijstjes. Je hoeft even helemaal niets. Eindelijk, rust. Alle spanning loslaten. Tijd om stil te worden. Te ontspannen, op te laden en weer in contact te komen met jezelf en je eigen wijsheid.

Bekijk retreat info mei 2021
psycholoog en mindfulness expert suzan oostvogels

1:1 Coaching

Alle aandacht voor jou in dit 1-op-1 traject. Ik leer je loskomen van dat gejaagde gevoel en gepieker. Succesvol te zijn zonder jezelf voorbij te lopen, met aandacht voor wat echt belangrijk is voor jou.

1:1 werken met mij

Wat anderen zeggen

ervaring nanieke arts mindfulness

“Ik heb de coaching bij Suzan ervaren als down-to-earth, praktisch en verdiepend. Ik kan nu beter bepalen waar mijn grens ligt, ben een stuk positiever ingesteld¬† en milder voor mezelf. Door met Suzan aan de slag te gaan heb ik meer energie, zelfvertrouwen en geniet ik weer van de dingen die ik doe.”

Nanieke
Huisarts
zelfliefde zelfcompassie coach psycholoog begeleiding

“Suzan heeft me geleerd dat perfectie helemaal niet interessant is. Het is veel interessanter om regelmatig stil te staan bij wat er zich nou eigenlijk afspeelt in mij. Even een adempauze nemen en me afvragen: Wat voel ik? En wat denk ik daarbij? Om me vervolgens te realiseren dat een gedachte maar een gedachte is. Dat is zo bevrijdend! Dat haalt zoveel druk van de ketel, het sust de gemoederen en geeft -in combinatie met wat liefdevolle en milde zelfspot- een enorme verlichting. Ik ben echt een stuk constructiever geworden, besteed minder tijd aan het verantwoorden of goedpraten van wat ik doe of zeg. Ook ben ik enorm gegroeid als coach waardoor ik niet langer doodvermoeid thuis kom na een werkdag.”

Trudy
Coach