EP 17 // Hoe behoud je de rust als alles anders loopt dan je van tevoren had bedacht?

Podcast suzan oostvogels rust
Hoe behoud je de rust als alles anders loopt dan je van tevoren had bedacht? Dat is waar mijn nieuwste podcast aflevering over gaat. Er gebeurt momenteel zoveel in mijn leven, dat het een kunst is om de rust te bewaren. Dat lukt me aardig goed, in deze podcast vertel ik je hoe ik dat doe.

 

Itunes Soundcloud Spotify

 

 

Ps. Ben je enthousiast over deze podcast? Je maakt me blij als je een review achterlaat op Itunes.

 

 1. Saskia Huisman schreef:

  Heb inderdaad geluisterd naar de podcast en welke tip vond ik het meest waardevol??? Mmmjjj ja lastig in het hier en nu blijven? Of toch de controle loslaten over wat je niet KAN controleren.
  Ik ga het proberen .
  Bedankt en ik wens jou en de jouwen een mooie bruiloft toe en tot ziens in het najaar bij de yoga

  1. Suzan Oostvogels schreef:

   Ha lieve Sas, jaaa in het hier-en-nu blijven is ook echt een kunst. Gelukkig kun je dat wel trainen 😉 en soms val ik ook weer even in de valkuil van de scenario’s. Maar telkens weer mezelf weer terug brengen naar het hier-en-nu is echt een LIFE SAVER! Want vanuit daar kan ik ook weer helder zien waar kan ik wel iets aan doen, en wat niet. De cirkel van invloed (van Covey) is hierin ook behulpzaam. Dankjewel voor je lieve woorden. We zien elkaar weer in het nieuwe yoga-seizoen!! Dikke kus en veel liefs, Suzan

 2. Riehanne schreef:

  Beste Suzan,

  Ik heb net je podcast geluisterd en jawel op 2 september!
  Ik hoop van harte dat jullie nu een fantastische dag hebben op Rhodos❤️

  De lat laag leggen ga ik onthouden en meenemen.
  Dank je wel

  Lieve groetjes Riehanne

  1. Suzan Oostvogels schreef:

   Ahh wat super. Precies op 2 sept ook nog eens! Fijn dat het je mocht inspireren. We hebben een geweldige dag gehad en zijn nu nog aan het nagenieten. Liefs uit Rhodos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *