EP 8 // Wanneer vind je zelf tijd om te mediteren met kleine kindjes

Podcast suzan oostvogels rust
Hoe vind je in vredesnaam tijd voor je meditatie beoefening met kleine kindjes? Waar haal je de tijd vandaan? Wat is een goed moment? En bovenal, wat als je je slaap hard nodig hebt omdat je kind je al weken (!) elke nacht wakker maakt. Het maakt je doodmoe. Eerder opstaan voor je meditatie practice. No way denk ik ‘s ochtends als mijn wekker gaat en ik de keuze heb. Mediteren of toch nog even slapen.

 

Dit is mijn nieuwe realiteit. Harstikke leuk zo’n kleintje van 9 maanden. Maar wat een uitputtingsslag. Ga daar maar aan staan met je mooie praatjes over tijd maken om te mediteren. Wat een challenge. Als zelfs mij het niet dagelijks lukt. Wie dan wel?

In deze podcast deel ik met je hoe ik om ga met deze challenge. Want ja, lieve papa’s en mama’s. Ik snap volkomen nu waar jullie uithangen. RESPECT. Ik had nooit echt goed beseft hoe heftig het is en kan zijn. Juist in deze tropen jaren kun je wel wat mindfulness gebruiken. Ik vertel je in deze aflevering hoe ik mindfulness beoefen zonder dat het extra tijd kost. Ook interessant als je geen kindjes hebt maar gewoon heel weinig tijd en ruimte in je drukke leven;-)

 

Itunes Soundcloud Spotify

 

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie op deze episode. Herken je ook de uitputtingsslag? Heb je de zelftest al gedaan en de tips ontvangen? Laat je me weten als je nog vragen hebt? Je kunt me jouw vraag of item mailen of gewoon even reageren onder dit berichtje.

 

Ps. Ben je enthousiast over deze podcast? Je maakt me helemaal blij als je een review achterlaat op Itunes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *