EP5 // Relaxed op vakantie gaan

Podcast suzan oostvogels rust
De vakantieperiode is een magische tijd. Eindelijk heb je zeeën van tijd. Ruimte waarin er even niets moet en je je eigen ritme mag volgen. Blote voeten in het gras. Genieten van een duik in de zee. De zon op je huid voelen. Verder hélemaal niets.

 

Dit lijkt zo relaxed. Toch gaan veel mensen compleet gestresst op vakantie. Want er moet nog zoveel voor je echt kunt gaan. Als je dan eenmaal op vakantie bent dan heb je eerst 4 dagen nodig om te ‘landen’ en de drukte van daarvoor los te laten. Voor je het weet komt het einde van de vakantie alweer in zicht en maakt je hoofd zich alweer druk om de hoeveelheid mails die bij thuiskomst in je mailbox zullen zitten.

Zou het niet fijn zijn als je dit keer wél moeiteloos in die rust-stand kunt glijden? Zodat je echt los komt van al het ‘moeten’ en ook de eerste dagen van je vakantie kunt genieten van de bijzondere plek waar je bent. In mijn nieuwste podcast ontdek je een aantal praktische tips die je gaan helpen om makkelijker te schakelen van doen naar zijn.

 

Check de deze nieuwe episode via:

Itunes Soundcloud Spotify

 

 

 

Ps. Ben je enthousiast over deze podcast? Je maakt me helemaal blij als je een review achterlaat op Itunes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *