EP6 // MindfulMama en frustraties

Podcast suzan oostvogels rust
Als mama komt er veel op je af. Gebroken nachten. Een baan en alle bijkomende verantwoordelijkheden. Het huis dat compleet ontploft is en je partner wil ook nog aandacht. Ondertussen huilt je kleine baby non-stop en sta jij op het punt van ontploffen. Oké mamma. I’ve got your back.

 

In deze episode deel ik met je wat ik doe op momenten dat ik het allemaal niet meer weet. Op momenten dat ik boos ben en zo gefrustreerd dat ik het liefste ontplof tegen alles en iedereen die op mijn pad komt. Heel fijn voor even. Maar niet zo handig natuurlijk. Want achteraf heb je altijd spijt van wat je hebt gezegd of gedaan op de automatische brokken piloot, toch? Wat dan wel helpt op die K*!# momenten, midden in het heetst van de strijd? Dat ontdek je in deze nieuwe episode.

 

Check de deze nieuwe episode via:

Itunes Soundcloud Spotify

 

 

Wat doe jij op momenten dat je er compleet doorheen zit? Laat het me weten in de comments.

 

Ps. Ben je enthousiast over deze podcast? Je maakt me helemaal blij als je een review achterlaat op Itunes 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *