EP7 // Verschil yoga & mindfulness

Podcast suzan oostvogels rust
Je hebt stress. Bent gespannen. Doodmoe. Misschien zit je in een burn-out, zit je in een rouw proces of hebt je last van depressieve klachten. What to do? Ik krijg veel vragen van mensen of ze dan beter een mindfulness training kunnen volgen of toch beter naar yoga kunnen gaan. Mijn visie hier op deel ik in deze podcast. Ik hoop dat het jou ook helpt om een keuze te maken die goed is voor jou. Want to be honest, ze zijn beiden heilzaam. Hoe ik het zie en wat ik je zou adviseren, dat leg ik je uit in deze episode:

 

Itunes Soundcloud Spotify

 

 

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie op deze podcast. Laat je me weten als je nog vragen hebt? Je kunt me jouw vraag of item mailen of gewoon even reageren onder dit berichtje.

 

Ps. Ben je enthousiast over deze podcast? Je maakt me helemaal blij als je een review achterlaat op Itunes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *