Gratis
voor
jou

mindfulness trainer coach psycholoog suzan oostvogels

Ik deel met liefde gratis inspiratie, praktische tips en no-nonsense tools die mijn leven compleet veranderden. Van altijd druk, overvol en gespannen naar meer rust, ruimte en richting. Helemaal gratis omdat ik weet dat meer peace of mind ook voor jou mogelijk wordt als je met mindfulness aan de slag gaat.

Gratis mindfulness meditatie challenge

Mindfulness meditatie week

Vijf dagen samen mediteren

Ben jij benieuwd of mindfulness meditatie iets voor jou is om rust, focus en balans te vinden? Of misschien weet je al dat het iets voor jou is, maar lukt het maar niet om ermee te beginnen? Of je was ooit enthousiast begonnen en wil je het weer oppakken?

Ontdek dat mediteren eigenlijk heel gemakkelijk is, totaal niet zweverig én dat iedereen het kan! Tijdens de gratis mindfulness challenge week mediteer je een week lang elke ochtend LIVE (of later die dag) met mij en de andere challengers. Ik begeleid dagelijks een mindfulness meditatie. Gratis. Gewoon, omdat ik weet dat het werkt en het super krachtig is om samen te mediteren. Mediteer je mee?

 

Helaas, we zijn al gestart

Meditatie toolkit

Leren mediteren

Ontdek alle praktische tips, tools en inspiratie om te beginnen met mediteren en jouw practice te kickstarten.

Je weet waar je kunt beginnen, wat je kunt verwachten en hoe je omgaat met obstakels. Zodat je het dit keer wel gaat volhouden en stap voor stap werkt aan meer rust in je hoofd.

Download de toolkit

Meditatie albums

Geheime meditatie bibliotheek

Krijg toegang tot mijn geheime meditatie bibliotheek.

In deze bibliotheek vind je al mijn meditaties. Het complete mindfulness meditatie album, een album met 20 zelfcompassie meditaties en een speciale lijst met live opgenomen meditaties die ik periodiek aan blijf vullen.

Naar de meditaties

 

Mindfulness test

Hoe mindful ben jij?

Ontdek in 5 minuten of mindfulness jou kan helpen naar rust in je hoofd, je lijf en je leven.

Start de test