Gratis
voor
jou

mindfulness trainer coach psycholoog suzan oostvogels

Ik deel met liefde gratis inspiratie, praktische tips en no-nonsense tools die mijn leven compleet veranderden. Van altijd druk, overvol en gespannen naar meer rust, ruimte en richting. Helemaal gratis omdat ik weet dat meer peace of mind ook voor jou mogelijk wordt als je met mindfulness aan de slag gaat.

Gratis mindfulness meditatie challenge

Zelfcompassie week

Vijf dagen samen mediteren

Ben jij benieuwd of zelfcompassie iets voor jou is? Of misschien weet je al dat het iets voor jou is, maar lukt het maar niet om ermee te beginnen? Of je was ooit enthousiast begonnen en wil je het weer oppakken?

Tijdens de gratis zelfcompassie week begeleid ik dagelijks een zelfcompassie oefening die helpt om milder te worden naar je zelf, meer af te stemmen op je hart en lichter te leven. Je gaat meer genieten, maakt je minder zorgen en hebt meer vertrouwen. In jezelf. In het leven. Juist nu.

Elke ochtend kun je LIVE meedoen met de meditatie, of je kiest een ander moment op de dag. Je gaat ontdekken dat zelfcompassie eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is, totaal niet zweverig én dat iedereen het kan!

Start. 28 sept

Meditatie toolkit

Leren mediteren

Ontdek alle praktische tips, tools en inspiratie om te beginnen met mediteren en jouw practice te kickstarten.

Je weet waar je kunt beginnen, wat je kunt verwachten en hoe je omgaat met obstakels. Zodat je het dit keer wel gaat volhouden en stap voor stap werkt aan meer rust in je hoofd.

Download de toolkit

Meditatie albums

Geheime meditatie bibliotheek

Krijg toegang tot mijn geheime meditatie bibliotheek.

In deze bibliotheek vind je al mijn meditaties. Het complete mindfulness meditatie album, een album met 20 zelfcompassie meditaties en een speciale lijst met live opgenomen meditaties die ik periodiek aan blijf vullen.

Naar de meditaties

 

Mindfulness test

Hoe mindful ben jij eigenlijk?

Ontdek in 5 minuten of mindfulness jou kan helpen naar rust in je hoofd, je lijf en je leven!

Start de test