Gratis "Rust in je hoofd" class

Wo. 12 mei om 19:30 uur

 

Ja, ik wil meer rust

Gratis "Rust in je hoofd" class

Je hebt een druk en vol hoofd. Je gedachten gaan alle kanten op. Je piekert, maalt en je hoofd staat eigenlijk altijd AAN. Je bent allesbehalve gefocust. Zelfs als je probeert te ontspannen gaat je hoofd door. Je bent een kei in het uitdenken van allerlei doemscenario’s, en precies wanneer jij wil gaan slapen, ratelt het hoofd maar door. Doodvermoeiend. Met al dat slaaptekort worden die gedachten ook niet positiever. Op den duur ontstaan er angsten. Of een depressie. En voor je het weet zit je in een burn-out. Want echt tot rust kom je niet meer met zo’n druk en vol hoofd.

Wat je wil is rust. Gewoon rust in je hoofd. Maar hoe?

In deze class ontdek je:

Wat je praktisch kunt doen om weer rust in je hoofd te krijgen
Hoe je zelfs in een druk leven, kalmte en helderheid kunt ervaren
Welke kleine dingen groot verschil maken voor overzicht en focus
Hoe je minder kunt stressen en piekeren zodat je weer grip krijgt

Ja, ik wil meer rust

Aanmelden

Gratis Masterclass Rust

Gratis mindfulness meditatie challenge

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig met je gegevens om. 
Je gaat deelnemen aan de gratis masterclass: ‘rust in je hoofd’. Ook ontvang je regelmatig gratis tips, inspiratie en meditaties voor meer rust in je hoofd, lijf en leven. 
Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

 

 

psycholoog en coach suzan oostvogels mindfulness yoga zelfcompassie dordrecht online

Over mij

Hi! Ik ben Suzan Oostvogels. Als psycholoog, trainer & coach heb ik de afgelopen jaren meer dan 1000 mensen mogen begeleiden op hun inner journey naar meer rust, ruimte en richting.

In 2011 begon mijn eigen inner journey toen ik mezelf compleet voorbij rende. Mijn piekerhoofd draaide overuren. Ik lag uren te malen over wat ik beter had kunnen doen die dag of ik was aan het denken over wat er allemaal nog moest. Ik maakte veel te lange dagen want het werk was nooit af en nooit goed genoeg. Zowel ik als mijn hoofd gingen maar door, en door en door. Ik moest dingen loslaten, minder perfectionistisch zijn, mezelf accepteren zoals ik was en vooral ook ontspannen. Goedbedoelde adviezen van vrienden en familie. MAAR HOE DAN?

In deze fijne class ga ik je kennis laten maken met die tools die mij zoveel hebben gebracht. Die tools die er voor hebben gezorgd dat ik weer rust ging ervaren. Dat ik weer leerde ontspannen en mijn batterij kon opladen. Ik kijk er naar uit om het met je te delen. Want meer rust is ook mogelijk voor jou.

 

Ja, ik wil meer rust
online mindfulness ervaring

“Ik ervaar nu veel meer rust in mijn hoofd. Ik voel me prettiger, minder gestresst en overzie dingen veel beter. Daarnaast geniet ik veel meer van de leuke dingen!”

Albertine
Changemanager
ervaring mindful membership meditatie maandelijks

“Ik kan alleen maar zeggen dat het een verrijking is in mijn dagelijkse leven. Ik ga nu veel bewuster met dingen om, waardoor ik bepaalde zaken beter kan accepteren en ook daarnaar kan handelen. Ook realiseer ik me nog beter wanneer er zich een mooie ervaring voordoet (en kan daar dan ook extra van genieten). Het allermooiste is nog dat ik nog bewuster dichtbij mezelf kan blijven in alles wat ik doe.”

Nathalie
Communicatie adviseur

Hoe zou het zijn, rust in je hoofd?

Niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen om je heen?

Ja, ik wil meer rust