Uit je hoofd, in je hart

 

Het is een onwijs gekke tijd waarin we nu leven. Misschien blijf je malen. Slaap je slecht. Heb je een kort lontje, ben je kribbig of heb je weinig energie. Misschien ben je erg hard, veroordelend of kritisch naar jezelf (of anderen). Leef je de hele tijd in spanning en angst. Of zit je er “even niet zo lekker in”. Weet dat het ook anders kan als je afstemt op je hart.

In deze speciale class zal ik mijn ervaring als psycholoog, yoga docent, mindfulness & compassie trainer maar bovenal mijn ervaring als mens verweven tot een fijne class waarin ik een aantal sleutels met je deel die je in contact brengen met je hart.

Mijn intentie is om echt even een moment voor jezelf te mogen nemen. Om in te tunen bij jezelf en af te stemmen op je hart. We gaan mediteren, schrijven en ik deel praktische tools die van pas komen als je even de draad bent kwijtgeraakt te midden in alles dat nu speelt. We gaan er samen een hele fijne, inspirerende maar vooral een hele waardevolle sessie van maken.

 

Wil jij:

Innerlijke rust, liefde en vertrouwen ervaren

Liefdevoller met jezelf omgaan, ook als het even niet zo lekker gaat

Weten welke afgestemde keuzes je mag maken vanuit je hart

Vanuit vertrouwen en compassie “zijn” maar ook handelen

Leren afstemmen op de wijsheid van je hart

Je vragen stellen aan mij?

Meld je dan hieronder aan en doe ook mee. Ook als je er niet live bij kunt zijn. Je ontvangt dan de repaly.

Ja, ik doe mee

Meld je hier aan voor de gratis class
“uit je hoofd, in je hart”
za. 23 mei om 10:00 uur

 

Gratis Masterclass

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig met je gegevens om. 
Je gaat deelnemen aan de gratis masterclass: ‘uit je hoofd, in je hart’. Ook ontvang je regelmatig gratis tips, inspiratie en meditaties voor meer rust in je hoofd, lijf en leven. 
Voor meer info bekijk de privacyverklaring.