EP1 // Kennismaken en intentie

Podcast suzan oostvogels rust
Benieuwd naar mijn verhaal? Vanochtend heb ik mijn aller eerste podcast opgenomen! In de eerste aflevering vertel ik je mijn verhaal, deel ik mijn intentie voor deze podcast met je en begeleid ik je in een mini meditatie. Check de allereerste episode via:

 

Itunes Soundcloud Spotify

 

Komende periode ga ik meer podcasts opnemen met tips en inspiratie voor rust in je hoofd, ontspanning in je lijf en richting in je leven!

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie op de eerste episode. Laat je me weten welke thema’s jij graag in de podcast terugziet? Je kunt me jouw vraag of item mailen of gewoon even reageren onder dit berichtje.

 

Ps. Ben je enthousiast over deze podcast? Je maakt me helemaal blij als je een review achterlaat op Itunes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *