Ademsessie in de yurt

Ademcirkel

In de authentieke yurt komen we samen om verbonden te ademen. Bij de verbonden adem laten we de pauzes tussen de in en uitademing bewust achterwege. Hierdoor kom je in een andere staat van bewustzijn. Het brengt je op plekken waar je met woorden alleen niet kunt komen. In het ademen ontmoet je jezelf op een diepere laag.

Belangrijk element in het verbonden ademwerk is het voelen van de gevoelens die opkomen, zodat ze geïntegreerd kunnen worden en er heling plaatsvindt. We ademen letterlijk door vastgezette spanning, oude pijn en weggedrukte emoties heen zodat ze vrij kunnen komen en niet langer in je lijf opgesloten zitten. Dat geeft letterlijk lucht, meer ademruimte en een opgeruimd gevoel. Deze vorm van ademwerk herstelt het contact met je intelligente lijf. We kunnen meer ruimte en moeiteloosheid gaan ervaren. Het geeft vaak veel inzicht in jezelf en biedt ruimt voor een nieuw perspectief op jezelf, jouw leven en dat wat speelt.

Iedere keer dat je komt ademen is weer anders en iedere keer weer zo rijk om jezelf te  te ontmoeten op deze diepere laag. In een kleine intieme setting van max 7 deelnemers begeleiden Carlo Hoppenbrouwers en ikzelf jou op de reis naar binnen. Samen ademen is krachtig, er ontstaat een energetisch veld door samen te ademen. We voelen ons in ons dagelijks leven vaak afgescheiden en in de ademcirkel komen universele thema’s naar voren. Dit werkt verbindend en helend ook.

We beginnen met wat lijfwerk om uit het hoofd te komen en te landen op onze mooie plek. Na een korte sharing leggen we uit wat we gaan doen en wat je kunt verwachten. Vervolgens gaan we de ademsessie in. Beginnend met een actief gedeelte, gevolgd door een passief gedeelte. Na de ademreis drinken we samen nog een kop thee en voor wie dat wil is er ruimte om ervaringen te delen. Adem je met ons mee?

 

Aanmelden:

Lees dit goed door. Er zijn namelijk enkele contra-indicaties waarbij deelname sterk wordt afgeraden; zwangerschap, hoge bloeddruk, epilepsie, ernstige PTSS of (acuut) trauma, hevige burn-out, psychose gevoeligheid, bipolaire stoornis, psychiatrische aandoening, hevige paniekaanvallen, ernstige astma, netvliesloslating, glaucoom, nieraandoeningen, recente operatie / hechtingen / verwondingen, chronische hyperventilatie, hart- en vaatziekten en eerdere hartaanval of beroerte. Mocht er sprake zijn van een (of meer) van bovengenoemde condities, neem contact op, mogelijk is een individuele ademsessie wel passend in jouw situatie .