Bezinningsdag

Midwinter retraite dag

Tussen de magische dagen van yule, kerst en oud & nieuw organiseer ik een bijzondere bezinningsdag. Deze periode heeft iets magisch. Het is alsof we buiten de tijd stappen. Een periode van stilte in en om ons heen. De midwinter retraite dag staat volledig in het teken van de verbinding met jezelf. Terwijl de kachel in mijn fijne praktijk brandt, sluiten we samen het oude jaar af. Wat heb je mogen leren en ervaren in het afgelopen jaar? In dankbaarheid laat je los wat je niet meer dient, zodat er letterlijk ruimte ontstaat voor het nieuwe. We ontdekken vanuit de stilte welke zaadjes aankomend jaar mogen uitgroeien tot iets moois. Waar wil je diep van binnen daadwerkelijk naar toe bewegen? Welke heldere keuzes mag je maken? Wat doet er werkelijk toe aankomend jaar?

 

Programma

Via lichaamswerk en adem maken we tijdens deze midwinter retraite dag de weg naar binnen. We komen in het lijf om te ontdekken hoe het daar eigenlijk voelt. Hoe is het om jouw lijf te bewonen? Waar heeft de spanning zich vastgezet afgelopen jaar?

Diverse meditatie, reflectie en schrijf oefeningen helpen om vervolgens heel eerlijk de balans op te maken. Wat wil je in dankbaarheid loslaten? Waar mag er ruimte komen? Die ruimte gaan we letterlijk maken door een combinatie van beweging, adem en expressie. In de ademsessie laten we letterlijk los. We maken daarmee fysiek ruimte in ons lijf en in ons hele wezen.

Na de ademsessie stemmen we af op het nieuwe jaar. Met visualisatie, het trekken van kaarten en een diepe meditatieve reflectie. Je ontdekt wat echt jouw focus mag zijn voor aankomend jaar. Vanuit de verbinding met jezelf en je hart heb je helder welke nieuwe keuzes je mag maken en wat er nodig is om jouw dromen te verwezenlijken.

Het is ontzettend bijzonder om met een groep op deze wijze het oude jaar af te sluiten en heel bewust het nieuwe te beginnen.

 

Dit is voor jou als je…

 • Snakt naar rust en tijd voor jezelf
 • Jezelf weer wil opladen
 • Wil reflecteren en tot inzicht wil komen
 • Uit je hoofd wil komen, weer wil voelen
 • Verbinding met jezelf wil ervaren
 • Op een kruispunt in je leven staat
 • Helderheid en richting wil vinden
 • Op zoek bent naar antwoorden
 • Vertrouwen wil ervaren over jouw weg
 • Met energie en zin het nieuwe jaar in wil

 

Aanmelden

Helaas, de editie van 27/12 is uitverkocht AANMELDEN RESERVELIJST

Wat neem je mee

Door deze bezinningsdag krijg je weer overzicht en ontdek je wat er werkelijk toe doet. Je weet wat je te doen staat in het nieuwe jaar en laat los wat je niet meer nodig hebt. Je ziet helder hoe je voluit je eigen leven kunt leiden, waardoor je effectiever wordt en met meer plezier en energie het nieuwe jaar instapt.

 

Praktisch

Investering: 169 incl BTW

 • Retraite dag van 10:00 – 17:00 op mijn prachtige praktijk, omgeving Breda
 • De perfecte combi van emotioneel lichaamswerk, yoga, ademwerk, meditatie, visualisatie en reflectie
 • Met gedegen, liefdevolle begeleiding door lichaamsgericht werkend psycholoog NIP & NOBCO coach Suzan
 • Verwend worden met biologische vegetarische lunch en onbeperkt thee, koffie en fruit
 • In een kleine groep gelijkgestemden (max 8) zodat er echte aandacht is voor jou
 • Inclusief journal schriftje om al je inzichten in op te pennen en het 90 dagen mindful journal voor thuis twv 37.50

 

Aanmelden

Helaas, de editie van 27/12 is uitverkocht AANMELDEN RESERVELIJST
Bezinningsdag retraite dag bedrijven incompany

Afstemmen op je innerlijk kompas

Ook voor werkgevers organiseer ik bezinningsdagen. Ellis schreef er het volgende over:

"Suzan heeft ons in korte tijd volledig los gemaakt van werk en stress. Het is bijzonder om te merken dat er direct een veilige en open situatie was waarin mensen hun hart opende, verlangens en onzekerheden deelde, ondanks dat we met collega’s waren. Het programma, de taal en begeleiding sprak de 22 aanwezigen allen op een eigen manier aan.

Voor mij was dit een dag waarin ik thuiskwam bij mezelf, mn dromen en terugkeek naar mijn doelen. Ik genoot van de natuur, mijn successen van de afgelopen tijd en de stilte.

De dag heeft me veel inzichten en rust gegeven. Prachtige hulpmiddelen om mindfull (kalm en bewust) mijn doelen te halen en dromen te volgen. Een aanrader voor bedrijven waar medewerkers zoeken naar betekenis, rust, balans, de bedoeling en/of hun innerlijk kompas."

Ellis

Impressie

psycholoog coach Breda suzan oostvogels 16
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 12
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 14
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 11
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 15