Individuele coaching

mindfulness zelfcompassie training prive dordrecht online

Ik ben er voor jou als je voelt dat je meer uit je leven kunt halen, alleen niet weet hoe. Als je aan het worstelen bent, misschien al van alles hebt geprobeerd maar niets lijkt te werken. Ik ben er voor jou als je last hebt van gepieker, angsten of stress. Een druk en vol hoofd. Spanning in je lijf. Slecht slaapt en moe bent. Of juist allerlei emoties ervaart die je niet langer kan of wil onderdrukken. Ik ben er voor jou als je het even niet meer overziet. Als je vooruit wil, maar niet weet hoe.

Herken je dit?

Voor de buitenwereld lijk je het aardig voor elkaar te hebben, maar eigenlijk…

Ren je jezelf regelmatig voorbij en leg je de lat veel te hoog
Ervaar je stress en onrust waardoor je nooit écht kunt genieten van het moment
Pieker je jezelf rot, waardoor je slecht slaapt, moe bent en het niet overziet
Vergelijk je jezelf continu en maak je je druk om wat anderen van je vinden
Ben je bang voor een burn-out of je zit er midden in
Ben je neerslachtig, negatief en je wil een (volgende) depressie voorkomen
Heb je last van emoties of paniekaanvallen, hoe hiermee te dealen?
Voel je je opgejaagd en opgefokt, alsof je continu tijd tekort hebt
Zit je niet lekker in je vel en heb je geen energie meer voor leuke dingen
Ben je prikkelbaar, heb je een kort lontje en beland je steeds in conflicten
Zit je zo in je hoofd dat je geen contact hebt met je gevoel en je eigen wijsheid
Twijfel je, zie je niet helder wat je volgende stap is en kun je geen keuzes maken

Herken je jezelf in een of meerdere punten,
en is het tijd voor een positieve verandering?
Dan kan ik je helpen!

Kom in beweging

Laten we eerlijk zijn, starten met een coachtraject is vaak een hele stap. Dat stemmetje in je hoofd vertelt je maar al te graag dat je de dingen zelf moeten oplossen. Dat je je niet zo moet aanstellen. Dat het vanzelf wel beter wordt of dat je gewoon nog harder je best moet doen. Maar wees eens eerlijk. Werkt dat? Waar sta je over 1, 5 of 10 jaar als je zo door blijft gaan? Als er niets verandert?

“Als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.”

Kom in beweging en zet de eerste stap. Plan een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek in. Je zit nergens aan vast en krijgt gelijk praktische tips voor meer rust in je hoofd.

 

Plan een gratis oriëntatiegesprek in

psycholoog en coach suzan oostvogels mindfulness yoga zelfcompassie dordrecht online

Als we samen aan de slag gaan

Als je met mij werkt gaan we niet alleen maar praten, dat heb je waarschijnlijk al genoeg gedaan. Verwacht geen standaard coaching omdat ik heb ervaren dat het leven nou eenmaal niet te vatten is in een vastomlijnd plan en een standaard aanpak. Ik maak geen vooraf bedacht stappenplan, hoewel je wel zult merken dat je veel stappen gaat maken als we afstemmen op het “nu”.

Ik weet het vooraf ook niet allemaal. We gaan samen kijken wat zich aandient in het hier en nu. Naar wat liefdevolle aandacht nodig heeft en gezien, gehoord of gevoeld wil worden. Ik breng je in contact met jezelf, met je eigen wijsheid, zodat je vanuit vertrouwen keuzes gaat maken die bij je passen. Zodat je jouw eigen unieke pad durft te bewandelen. Gaat zijn wie je in essentie bent. Voorbij de innerlijke criticus en het niet-goed-genoeg stemmetje.

psycholoog en mindfulness expert suzan oostvogels

Ik geef je geen ‘quick fix’. Daar geloof ik niet in. Ik vertel je ook niet hoe jij je leven moet gaan leiden. Dat is namelijk niet aan mij, maar aan jou. Alle antwoorden zitten al in jou. Ik help je contact te maken met je eigen wijsheid zodat je voor jezelf gaat kiezen en het leven gaat leiden op jouw voorwaarden.

Daarbij werk ik vooral intuïtief zodat precies dat aan bod komt wat jij nodig hebt. Ik maak gebruik van technieken en tools uit de positieve psychologie, acceptance & commitment therapy, meditatie, visualisatie en ademtechnieken zodat jij los kunt laten wat je in de weg zit en je weer in contact komt met wie je ten diepste bent. In deze sessies mag je Zijn. Zijn wie je bent, zonder oordelen. Het “nu” zal daarbij de basis en steeds het uitgangspunt zijn.

 

Plan een gratis oriëntatiegesprek in

Hoe zou het zijn als...

je weer rust in je hoofd zou hebben?
je ontspannen zou zijn en lekker in je vel zou zitten?
je weer energie zou hebben en weer geniet van kleine dingen?
je je beter zou kunnen concentreren en focussen op de juiste dingen?
je effectiever werkt en daardoor meer doet in minder tijd?
je succesvol zou zijn zonder jezelf voorbij te rennen?
je precies weet wat voor jou de volgende stap is?
je niet langer laat leiden door negatieve gedachten of de mening van anderen?
je trouw bent aan jezelf, jouw grenzen en jouw 'true nature'?

Dit is ook mogelijk voor jou.
Zet de eerste stap en vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan.

Plan een gratis oriëntatiegesprek in

 

Mogelijkheden

Pakket 1: Losse sessie

€127*
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Eenmalig
 • 60 minuten
 • Online of face-to-face
 • *(€127 per sessie)

Pakket 2: 4 sessies

€447*
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 4 sessies
 • 60 minuten / sessie
 • Online of face-to-face
 • Whatsapp support tussen sessies
 • *(€112 per sessie)

Pakket 3: 8 sessies

€797*
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 8 sessies
 • 60 minuten / sessie
 • Online of face-to-face
 • Whatsapp support tussen sessies
 • Tel. follow-up 1 mnd na afronding
 • *(€99 per sessie)

Laten we kennismaken

Voordat we aan de slag gaan maken we eerst kennis. We kijken waar je nu tegenaan loopt, wat je tegenhoudt en blokkeert en wat jouw intentie is. Je kunt al jouw vragen te stellen. Samen kijken we of het klikt en goed voelt. We onderzoeken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden op jouw journey. Ook krijg je gelijk al praktische tips voor meer rust in je hoofd.

Ervaringen van anderen

ik zat er doorheen coach psycholoog

“Als je in je hectische leven op zoek bent naar rust en een coach die je helpt om keuzes te maken vanuit je gevoel in plaats vanuit je hoofd, dan ben je bij Suzan aan het juiste adres. Ze leert je dat keuzes gemaakt vanuit je hart, altijd de juiste zijn en zo kan je ruimte creëren om te doen wat goed is voor jou. Zowel zakelijk als privé. Een absolute aanrader!”

Kristel
Ondernemer
mindfulness coaching spirituele mentor coach depressie burn-out

“Ik zat niet lekker in mijn vel en deed er alles aan om dat te veranderen. Ik had al zoveel dingen geprobeerd; met mensen gepraat, boeken gelezen en cursussen gevolgd. Het was alsof ik in cirkeltjes rond bleef rennen net zolang tot ik te uitgeput en hopeloos was om nog iets te doen. Ik had erg destructieve gedachte patronen en gewoontes die moeilijk waren om onder ogen te zien, laat staan om te doorbreken.

Het fijne aan 1-op-1 met Suzan werken vond ik dat we de sessies helemaal op mijn behoefte konden aanpassen. Wat het belangrijkste is wat ik heb geleerd is om te accepteren, vooral mezelf maar ook mijn situatie en mijn gevoelens. Door de acceptatie stopte ik om er zo hard te vechten waardoor er een stuk meer ruimte ontstond en het scheelde mij ook een hele hoop energie en negatieve gedachtes. Vanuit deze positie kon ik ook een hoop loslaten en zien wat er voor mij belangrijk was en wat niet. Doordat je leert om je minder mee te laten sleuren door je gedachtes kan je ook meer je patronen in gaan zien omdat je er van een afstandje naar kan kijken. Hierdoor is het ook duidelijker wat je kan doen om die te doorbreken.

Ik kan de individuele begeleiding iedereen aanraden. Ik heb zeer waardevolle tools geleerd die ik de rest van mijn leven kan gebruiken om met mezelf en het leven om te gaan.”

Nadja
ondernemer coaching stress

“Na een aantal vervelende en erg drukke jaren had ik verschillende gesprekken met mijn huisarts. Ik liep mezelf al geruime tijd voorbij en kwam er zelf niet meer uit. Als ik zo doorging dreigde ik in een burn-out terecht te komen. De huisarts adviseerde me mindfulness. Ik had nog nooit van mindfulness gehoord maar ik hoopte dat dit wat voor mij kon zijn omdat ik geen medicijnen wilde gaan gebruik. Ik wilde zelf proberen om iets te veranderen.

De sessies met Suzan heb ik als zeer waardevol ervaren. Na elke sessie zag ik bij mijzelf vooruitgang. Ik kreeg weer rust in mijn hoofd en ging ongemerkt weer genieten van de kleine dingen. Ik kwam tot het besef dat ik eigenlijk de hele dag aan het rennen was en mezelf continu opjaagde. Ik ontdekte dat ik meer bezig was met de toekomst en het verleden zonder stil te staan bij het moment van nu. Hierdoor kon ik dus ook niet genieten van mooie momenten, omdat ik alweer met het volgende bezig was.

Thuis en tijdens mijn dag neem ik nu de tijd om te mediteren, waardoor ik de zaken beter kan overzien en structureren. Ik houd zelfs tijd over door mindfulness. Door mijn dag mindful te beginnen geniet ik ook meer van de dag en begin ik niet zo gejaagd meer als voorheen. Eigenlijk is dit het beste medicijn voor mij.”

Frans-Jan
burnout begeleiding coach coaching psycholoog dordrecht

“Ik was doodmoe en compleet uitgeput. Alles was me teveel. Ik was prikkelbaar, gestresst en angstig. Ik had al veel coaches en psychologen gezien, maar die konden me tot mijn verbazing en frustratie, niet (meer) verder helpen. Ik was compleet radeloos tot ik met Suzan aan de slag ging. Samen werkten we vanuit focus en met kleine stapjes naar mijn grote doelen. Zo kreeg ik eindelijk weer grip op mijn leven, mijn werk en mijn financiën. Ik voel nu rust, kracht en zelfvertrouwen. Maar het aller belangrijkste is dat ik weer vertrouwen heb en liefde voel voor mezelf. “

Danielle
moe burnout coach psycholoog

“Ik besloot met Suzan aan de slag te gaan en had werkelijk waar geen idee wat ik moest verwachten. Ik was zoekende, geen idee waarnaar eigenlijk. Het enige dat ik wilde was rust en beter worden.

Ik heb door de coaching keuzes durven maken waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb, relaxter ben en me blijer voel. Ik weet nu veel beter wie ik ben, wat ik wil en vooral ook wat ik niet wil. Wat ik eerst maar voor lief nam, accepteer ik niet meer. Ook haast en stress ik velen malen minder omdat ik heb leren omdenken en loslaten waar ik geen controle op heb.

Suzan was er niet alleen tijdens de sessies, maar ook daarbuiten tijdens belangrijke keuzes kon ik op haar rekenen. Ik weet 1000% zeker dat ik zonder de hulp van Suzan niet geworden was wie ik nu ben! Ik ben haar ontzettend dankbaar… voor mij is ze goud waard!”

Adrienne
coaching lekker in je vel

“Super bedankt voor de afgelopen bijzondere, heftige, mooie, moeilijke, leuke maar vooral inspirerende periode. Zonder jou had ik er nu heel anders voor gestaan en je weet niet half hoe dankbaar ik je hiervoor ben. Met jou aan de slag gaan was de beste beslissing die ik kon maken! Ik kan het echt iedereen aanraden.”

Peter