Over mij

‘The world had enough women
who live a masked insecurity.
It needs more women
who live a brave vulnerabillity.’

Over mij

Mindfulness, meditatie en yoga leren me dagelijks om van mijn hoofd naar mijn hart te zakken zodat ik keuzes kan maken die écht bij me passen. Te ontdekken wie ik daadwerkelijk ben. Me niet door mijn angst te laten leiden, maar juist de stem van mijn hart te volgen. Een spannende reis en oh zo prachtig. Ik liet mijn hectische baan in het bedrijfsleven achter en richtte het MindfulCentrum in Dordrecht op. Op deze fijne plek deel ik met volle enthousiasme waar ik zelf zoveel baat bij heb gehad en nog steeds heb. Ik deel wat mij zo raakt. Dat wat mij in mijn hart brengt en dicht bij mezelf. Omdat ik iedereen gun dicht bij zichzelf te zijn en te leven zoals het bedoeld is.

Na mijn psychologie master heb ik veel opleidingen en bijscholingen gevolgd. Ik heb bijzondere teachers ontmoet en diverse opleidingen, retraites en bijscholingen gevolgd in binnen en buitenland. En nog steeds blijf ik me verdiepen. Ik ben een teacher en een student. Ik houd er van om te leren, te groeien, te ontdekken. Alle opleidingen die ik heb gedaan hebben me rijker gemaakt, en wijzer. Uiteindelijk komt alle informatie, kennis en ervaringen samen. Ze hebben me gemaakt tot wie ik ben. En alles komt samen in mijn werk waar ik mezelf meeneem. Waar ik veel van mezelf laat zien. Kracht en kwetsbaarheid. Omdat ik geloof dat er geen eindstation is en we allemaal in beweging zijn. Continu. We zijn allemaal teacher en student in de school die het leven heet.

In het samen werken met jou weet ik het ook niet allemaal. Want iedereen is uniek. Het pad dat jij bewandelt is uniek. Directe antwoorden heb ik niet. Het enige dat ik kan doen is jou in contact brengen met je eigen wijsheid via mindfulness, meditatie en yoga. Jou die praktische tools aan te rijken zodat jij voorbij alle angsten gaat voelen wat werkelijk past voor jou. Zodat jij in je eigen kracht komt. Gaat doen wat je te doen hebt. Het leven vorm geeft zoals het bedoeld is. Voor jou.