Je loopt vast

Personal coaching

In de waan van de dag ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt. Op de automatische piloot deed je je ding, maar onderweg heb je de signalen gemist of genegeerd. Je ging maar door. Nu merk je dat het echt tijd is om eerlijk te kijken. Naar jezelf en jouw leven. Want op papier lijkt alles wel aardig te kloppen. Toch voel je je gespannen, prikkelbaar en onrustig. Als je eerlijk bent zit je al een tijd niet lekker in je vel. Je piekerhoofd draait overuren en je hebt het gevoel dat je vastzit.

 

Vragen personal coaching

 • Ik weet dat er meer in me zit, het komt er niet uit.
 • Ik loop vast, dingen gaan niet zoals ik wil, dit frustreert.
 • Ik voel me geleefd. Kan het ook anders?
 • Ik ervaar veel stress, pieker veel en slaap slecht.
 • Ik denk zo negatief en ben regelmatig somber, hoe kan ik dit stoppen?
 • Ik voel me onzeker en wil me niet steeds met anderen vergelijken.
 • Ik sta op een kruispunt in mijn leven, maar durf geen keuzes te maken.
 • Ik heb geen plezier meer in de dingen die ik doe, help.
 • Ik ben zoekende naar wie ik ben en wat ik eigenlijk wil.
 • Ik zit niet lekker in mijn vel, wat doe ik verkeerd?

 

Werkwijze personal coach

Het is tijd om te bouwen aan een stevig innerlijk fundament zodat jij weer vanuit rust, vertrouwen en plezier je leven leeft. Als psycholoog en lifecoach kijk ik met je mee naar waar je nu staat en welke patronen ten grondslag liggen aan je gedrag en reeds gemaakte keuzes. Ook onderzoeken we wat je blokkeert om vol-uit te leven en helemaal je authentieke zelf te zijn. Ontspannen, vrij en in je kracht.

Je rekent af met belemmerende overtuigingen, oude patronen en emotionele blokkades. Je ontdekt wie je bent, waar je voor staat en waar je voor wilt gaan. Wie zou je zijn als je jezelf niet langer klein zou houden? Wat zou je doen als je voluit zou leven? Je wordt je bewust van jouw behoeftes en leert je grenzen aan te geven, zodat je meer in lijn gaat leven met je authentieke zelf. Je ontdekt hoe je weer lekker in je vel komt en leert hoe jij optimaal tot je recht komt. Groeien in persoonlijk leiderschap, dat is waar dit traject over gaat.

Ik houd je als psycholoog en lifecoach een eerlijke spiegel voor, stel kritische vragen en daag je uit om moedige keuzes te maken. Telkens breng ik je terug naar jezelf en jouw eigen wijsheid, zodat jij vanuit rust en vertrouwen jouw eigen pad gaat bewandelen en gaat worden wie je bedoeld bent te zijn.

 

Resultaat personal coach traject

 • Je weet helder wie je bent en wat belangrijk voor je is
 • Je weet wat je wil, komt in beweging en je gaat er voor
 • Je staat in je kracht en accepteert jezelf zoals je bent
 • Je komt voor jezelf op en geeft duidelijk je grenzen aan
 • Je piekert minder en hebt weer rust in je hoofd
 • Je geniet weer en zit lekker in je vel
 • Je voelt je weerbaarder en steviger
 • Je gaat spannende dingen niet meer uit de weg
 • Je beseft wat er werkelijk toe doet en bent trouw aan jezelf
 • Je ervaart richting en neemt weer regie over je werk en leven
 • Je ervaart meer innerlijk rust en tevredenheid

 

 

Vrijblijvend kennismaken? Gratis gesprek inplannen
Heb je nog een vraag? Contact opnemen
ervaring met lifecoach psycholoog Breda

Niemand kon mij echt verder helpen, tot ik bij Suzan kwam.

“Ik had al veel coaches en psychologen gezien, maar die konden me tot mijn verbazing en frustratie, niet (meer) verder helpen. Ik was compleet radeloos toen ik bij Suzan kwam. Ik wilde weer van mezelf leren houden. Rust vinden. Beter om kunnen gaan met mijn emoties zodat ik ze niet meer weg hoefde te stoppen door veel te veel te werken en de emoties weg te eten wat ik jaren deed. Ik wilde eigenlijk gewoon weer lekker in mijn vel zitten en afrekenen met mijn financiële zorgen.

Je doet het jezelf allemaal aan. Dat is mijn grootste inzicht geweest. Je bent zo geprogrammeerd dat verander je niet even. Dat was een behoorlijk gevecht met mezelf maar ook een hele mooie reis naar mijn nieuwe ik. We werkten vanuit focus met kleine stapjes naar mijn grote doelen. Zo kreeg ik weer grip op mijn leven, mijn werk en mijn financiën. Ik leerde vertrouwen en los te laten. En ik besefte dat ontspanning en rust essentieel zijn om het beste uit mezelf te halen. Jarenlang had ik tegen mijn eigen energie ingewerkt en veel te veel van mezelf gevraagd. Nu besefte ik dat het ook anders kan, vanuit liefde en vertrouwen.

Ik heb zoveel geleerd in het lifecoach traject bij Suzan in Breda. Ik zie hoe ik ben gegroeid in de afgelopen periode. Nu heb ik mezelf en mijn gezondheid op nummer een staan en maak van daar uit mijn keuzes. Dat geeft mij veel meer rust, kracht en zelfvertrouwen. Ik voel beter wat ik nodig heb, ben liever voor mezelf en ik kan nu constructiever omgaan met mijn gedachten omdat ik weet dat ik altijd een keuze heb om daarin mee te gaan. Of niet. Ik weet dat ik geen controle heb over die gedachten en gevoelens, maar me vooral moet focussen op mijn acties. Wat ga ik er mee doen. Dit zorgt ervoor dat ik niet in mijn valkuilen stap en vriendelijker met mezelf en mijn emoties om ga.”

Danielle, Projectmanager

Impressie

psycholoog coach Breda suzan oostvogels 1
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 13
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 5
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 4
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 11
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 9
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 2
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 10
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 12
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 7