Je loopt vast

Personal coaching

Routine en drukte maken het soms lastig om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch merk je dat het echt tijd is om eerlijk te kijken. Naar jezelf, je werk en jouw leven. Want op papier lijkt alles wel aardig te kloppen. Toch voel je je gespannen, prikkelbaar en onrustig.

 

Vragen personal coaching

 • Ik weet dat er meer in me zit, het komt er niet uit.
 • Ik wil effectiever worden en mijn impact vergroten.
 • Ik wil steviger gaan staan in mijn rol.
 • Ik wil vertrouwen op mijn eigen kracht en kunnen.
 • Ik wil mijn zichtbaarheid vergroten, maar hoe?
 • Ik wil beter om kunnen gaan met terugkerende conflicten.
 • Dingen gaan niet zoals ik wil, dit frustreert.
 • Ik wil assertiever worden en mijn grenzen leren aangeven.
 • Ik vind het moeilijk mezelf te profileren binnen mijn organisatie.
 • Ik ervaar stress, pieker veel en slaap slecht.
 • Ik voel me geleefd. Kan het ook anders?
 • Er is veel veranderd op werk/in mijn leven, hoe ga ik daar mee om?
 • Ik denk vaak negatief, dit belemmert me om er echt voor te gaan.
 • Ik wil authentiek zijn en me niet steeds met anderen vergelijken.
 • Ik durf geen keuzes te maken en loop vast.
 • Ik ben zoekende naar wie ik ben en wat ik eigenlijk wil.
 • Ik wil mezelf zijn, in mijn relatie en ook op werk.

 

Werkwijze personal coach

Regelmatige reflectie is noodzakelijk om optimaal te functioneren en voluit te leven. Dat is wat we in dit traject gaan doen. Samen stil staan, bewust worden en groeien in persoonlijk leiderschap.

Als lichaamsgericht werkend psycholoog en coach kijk ik met je mee naar waar je nu staat en welke patronen ten grondslag liggen aan je gedrag en reeds gemaakte keuzes. Ook onderzoeken we wat je blokkeert om vol-uit te leven en helemaal je authentieke zelf te zijn. Ontspannen, vrij en in je kracht. Je rekent af met belemmerende overtuigingen, oude patronen en emotionele blokkades. We gebruiken naast het gesprek steevast ook het lichaam als ingang om tot heldere inzichten en authentieke keuzes te komen. Je ontdekt wie je bent, waar je voor staat en waar je voor wilt gaan. Wie zou je zijn als je jezelf niet langer klein zou houden? Wat zou je doen als je voluit zou leven? Je gaat ontdekken hoe jij optimaal tot je recht komt.

We starten met een vrijblijvend intakegesprek waarin ik als psycholoog en coach echt naar je verhaal luister. We maken kennis, brengen jouw situatie in kaart en kijken of je bij mij op de juiste plek bent. Na de intake maak ik, indien gewenst, een passende offerte voor je werkgever. De coaching bestaat doorgaans uit een traject van negen of twaalf gesprekken. Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag met praktische opdrachten zodat je stap voor stap patronen doorbreekt en gaat worden wie je bedoeld bent te zijn.

 

Resultaat personal coach traject

 • Je weet helder wie je bent en wat belangrijk voor je is
 • Je weet wat je wil, komt in beweging en je gaat er voor
 • Je staat in je kracht en accepteert jezelf zoals je bent
 • Je komt voor jezelf op en geeft duidelijk je grenzen aan
 • Je piekert minder en hebt weer rust in je hoofd
 • Je geniet weer en zit lekker in je vel
 • Je voelt je weerbaarder en steviger
 • Je gaat spannende dingen niet meer uit de weg
 • Je beseft wat er werkelijk toe doet en bent trouw aan jezelf
 • Je ervaart richting en neemt weer regie over je werk en leven
 • Je ervaart meer innerlijk rust en tevredenheid

 

 

Vrijblijvend kennismaken? Gratis gesprek inplannen
Heb je nog een vraag? Contact opnemen
ervaring met lifecoach psycholoog Breda

Niemand kon mij echt verder helpen, tot ik bij Suzan kwam.

“Ik had al veel coaches en psychologen gezien, maar die konden me tot mijn verbazing en frustratie, niet (meer) verder helpen. Ik was compleet radeloos toen ik bij Suzan kwam. Ik wilde weer van mezelf leren houden. Rust vinden. Beter om kunnen gaan met mijn emoties zodat ik ze niet meer weg hoefde te stoppen door veel te veel te werken en de emoties weg te eten wat ik jaren deed. Ik wilde eigenlijk gewoon weer lekker in mijn vel zitten en afrekenen met mijn financiële zorgen.

Je doet het jezelf allemaal aan. Dat is mijn grootste inzicht geweest. Je bent zo geprogrammeerd dat verander je niet even. Dat was een behoorlijk gevecht met mezelf maar ook een hele mooie reis naar mijn nieuwe ik. We werkten vanuit focus met kleine stapjes naar mijn grote doelen. Zo kreeg ik weer grip op mijn leven, mijn werk en mijn financiën. Ik leerde vertrouwen en los te laten. En ik besefte dat ontspanning en rust essentieel zijn om het beste uit mezelf te halen. Jarenlang had ik tegen mijn eigen energie ingewerkt en veel te veel van mezelf gevraagd. Nu besefte ik dat het ook anders kan, vanuit liefde en vertrouwen.

Ik heb zoveel geleerd in het coach traject bij Suzan. Ik zie hoe ik ben gegroeid in de afgelopen periode. Nu heb ik mezelf en mijn gezondheid op nummer een staan en maak van daar uit mijn keuzes. Dat geeft mij veel meer rust, kracht en zelfvertrouwen. Ik voel beter wat ik nodig heb, ben liever voor mezelf en ik kan nu constructiever omgaan met mijn gedachten omdat ik weet dat ik altijd een keuze heb om daarin mee te gaan. Of niet. Ik weet dat ik geen controle heb over die gedachten en gevoelens, maar me vooral moet focussen op mijn acties. Wat ga ik er mee doen. Dit zorgt ervoor dat ik niet in mijn valkuilen stap en vriendelijker met mezelf en mijn emoties om ga.”

Danielle, Projectmanager

Impressie

psycholoog coach Breda suzan oostvogels 1
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 13
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 5
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 4
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 11
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 9
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 2
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 10
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 12
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 7