Cacao, ademwerk & soundhealing

Soul journey

Tijdens deze soul journey maken we een sjamanistische reis naar binnen. De krachtige combinatie van cacao, ademwerk en soundhealing brengt ons naar onszelf, in contact met ons hart en de wijsheid van onze ziel. Midden in de Zundertse natuur, in een authentieke yurt begeleiden Carlo Hoppenbrouwers en ik jou op deze bijzondere reis naar binnen.

 

// CEREMONIËLE CACAO //

Tijdens deze soul journey drinken we ceremoniële cacao. Cacao wordt door de Maya’s en Azteken al duizenden jaren gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden. De cacao zorgt dat je makkelijker verbinding maakt met je hart, je intuïtie en innerlijke wijsheid. Vooraf stem je af op jouw intentie, vraag, thema of specifieke plek van activatie in je lichaam. Met elke slok van de cacao verbind je je hiermee. We drinken daarmee de cacao als medicijn, precies zoals het bedoeld is.

// VERBONDEN ADEM //

Terwijl de cacao inwerkt begeleiden we je door een zachte verbonden ademreis. De verbonden adem, waarbij we de pauze tussen de in- en uitademing bewust weglaten, is een hele mooie manier om contact te maken met je lichaam en de diepere lagen in jezelf. Het maakt je lichaamsbewust, helpt loslaten en ontspannen. Samen ademen in een groep heeft een extra dimensie door de veilige en verbindende space waarin we samen ademen. De ervaring van dichtbij jezelf zijn in een veilige groep is helend. Helemaal in de authentieke yurt van Carlo. De verbonden adem nodigt uit om met jezelf te zijn en alles wat van binnen leeft of wakker wil worden. Het geeft vaak veel inzicht in jezelf. Deze vorm van ademwerk herstelt het contact met je intelligente lijf en je zachte hart.

// SOUND HEALING//

Na het ademen helpen de diverse sjamanistische instrumenten je om nog dieper te zakken in ontspanning. Tijdens de klankreis maken we gebruik van diverse Tibetaanse en kristallen klankschalen, de gong, oceandrum, sjamanen drum, koshi’s en nog vele andere instrumenten. De sound healing zorgt voor een stevige integratie en een gevoel van diep thuiskomen in jezelf.

 

Lees dit goed door. Er zijn namelijk enkele contra-indicaties waarbij deelname sterk wordt afgeraden; zwangerschap, hoge bloeddruk, epilepsie, ernstige PTSS of (acuut) trauma, hevige burn-out, psychose gevoeligheid, bipolaire stoornis, psychiatrische aandoening, hevige paniekaanvallen, ernstige astma, netvliesloslating, glaucoom, nieraandoeningen, recente operatie / hechtingen / verwondingen, chronische hyperventilatie, hart- en vaatziekten en eerdere hartaanval of beroerte. Mocht er sprake zijn van een (of meer) van bovengenoemde condities, neem contact op, mogelijk is een individuele sessie wel passend .