Ervaringen 1:1

Ik kan je zelf wel vertellen dat 1:1 werken met mij bijzonder is. Maar krachtiger is om de echte ervaringsverhalen zelf te lezen. Ontdek hier hoe anderen mijn 1:1 begeleiding hebben ervaren.

ik zat er doorheen coach psycholoog

“Als je in je hectische leven op zoek bent naar rust en een coach die je helpt om keuzes te maken vanuit je gevoel in plaats vanuit je hoofd, dan ben je bij Suzan aan het juiste adres. Ze leert je dat keuzes gemaakt vanuit je hart, altijd de juiste zijn en zo kan je ruimte creëren om te doen wat goed is voor jou. Zowel zakelijk als privé. Een absolute aanrader!”

Kristel
Ondernemer
ondernemer coaching stress

“Na een aantal vervelende en erg drukke jaren had ik verschillende gesprekken met mijn huisarts. Ik liep mezelf al geruime tijd voorbij en kwam er zelf niet meer uit. Als ik zo doorging dreigde ik in een burn-out terecht te komen. De huisarts adviseerde me om naar Suzan te gaan. Ik hoopte dat ze me kon helpen omdat ik geen medicijnen wilde gaan gebruik. Ik wilde zelf proberen om iets te veranderen.

De sessies met Suzan heb ik als zeer waardevol ervaren. Na elke sessie zag ik bij mijzelf vooruitgang. Ik kreeg weer rust in mijn hoofd en ging ongemerkt weer genieten van de kleine dingen. Ik kwam tot het besef dat ik eigenlijk de hele dag aan het rennen was en mezelf continu opjaagde. Ik ontdekte dat ik meer bezig was met de toekomst en het verleden zonder stil te staan bij het moment van nu. Hierdoor kon ik dus ook niet genieten van mooie momenten, omdat ik alweer met het volgende bezig was.

Van Suzan heb ik technieken geleerd zodat ik zaken beter kan overzien en structureren. Ook geniet ik veel  meer van de dag en begin ik niet zo gejaagd meer als voorheen. Eigenlijk was het coachtraject met Suzan het beste medicijn voor mij.”

Frans-Jan
Ondernemer

“Al vanaf het eerste moment dat ik contact had met Suzan voelde ik in alles door dat ze een teacher is vanuit haar hart. Ik ben haar zo dankbaar voor alle lessen en wijsheid die ze uitdraagt. Suzan inspireert me en maakt het leven lichter.”

Annet
Documentaire maker
moe burnout coach psycholoog

“Ik besloot met Suzan aan de slag te gaan en had werkelijk waar geen idee wat ik moest verwachten. Ik was zoekende, geen idee waarnaar eigenlijk. Het enige dat ik wilde was rust en beter worden.

Ik heb door de coaching keuzes durven maken waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb, relaxter ben en me blijer voel. Ik weet nu veel beter wie ik ben, wat ik wil en vooral ook wat ik niet wil. Wat ik eerst maar voor lief nam, accepteer ik niet meer. Ook haast en stress ik velen malen minder omdat ik heb leren omdenken en loslaten waar ik geen controle op heb.

Suzan was er niet alleen tijdens de sessies, maar ook daarbuiten tijdens belangrijke keuzes kon ik op haar rekenen. Ik weet 1000% zeker dat ik zonder de hulp van Suzan niet geworden was wie ik nu ben! Ik ben haar ontzettend dankbaar… voor mij is ze goud waard!”

Adrienne
Finance
coaching lekker in je vel

“Super bedankt voor de afgelopen bijzondere, heftige, mooie, moeilijke, leuke maar vooral inspirerende periode. Zonder jou had ik er nu heel anders voor gestaan en je weet niet half hoe dankbaar ik je hiervoor ben. Met jou aan de slag gaan was de beste beslissing die ik kon maken! Ik kan het echt iedereen aanraden.”

Peter
Projectadviseur
mindfulness coaching spirituele mentor coach depressie burn-out

“Ik zat niet lekker in mijn vel en deed er alles aan om dat te veranderen. Ik had al zoveel dingen geprobeerd; met mensen gepraat, boeken gelezen en cursussen gevolgd. Het was alsof ik in cirkeltjes rond bleef rennen net zolang tot ik te uitgeput en hopeloos was om nog iets te doen. Ik had erg destructieve gedachte patronen en gewoontes die moeilijk waren om onder ogen te zien, laat staan om te doorbreken.

Het fijne aan 1-op-1 met Suzan werken vond ik dat we de sessies helemaal op mijn behoefte konden aanpassen. Wat het belangrijkste is wat ik heb geleerd is om te accepteren, vooral mezelf maar ook mijn situatie en mijn gevoelens. Door de acceptatie stopte ik om er zo hard te vechten waardoor er een stuk meer ruimte ontstond en het scheelde mij ook een hele hoop energie en negatieve gedachtes. Vanuit deze positie kon ik ook een hoop loslaten en zien wat er voor mij belangrijk was en wat niet. Doordat je leert om je minder mee te laten sleuren door je gedachtes kan je ook meer je patronen in gaan zien omdat je er van een afstandje naar kan kijken. Hierdoor is het ook duidelijker wat je kan doen om die te doorbreken.

Ik kan de individuele begeleiding iedereen aanraden. Ik heb zeer waardevolle tools geleerd die ik de rest van mijn leven kan gebruiken om met mezelf en het leven om te gaan.”

Nadja
Ondernemer
burnout begeleiding coach coaching psycholoog dordrecht

“Ik was doodmoe en compleet uitgeput. Alles was me teveel. Ik was prikkelbaar, gestresst en angstig. Ik had al veel coaches en psychologen gezien, maar die konden me tot mijn verbazing en frustratie, niet (meer) verder helpen. Ik was compleet radeloos tot ik met Suzan aan de slag ging. Samen werkten we vanuit focus en met kleine stapjes naar mijn grote doelen. Zo kreeg ik eindelijk weer grip op mijn leven, mijn werk en mijn financiën. Ik voel nu rust, kracht en zelfvertrouwen. Maar het aller belangrijkste is dat ik weer vertrouwen heb en liefde voel voor mezelf. “

Danielle
Rijksoverheid

“Ik heb zo veel van je geleerd Suzan. De grootste les: geloof in jezelf. Ik voel me door jouw coaching nu stukken rustiger en zelfverzekerd. Ik hou weer van mijzelf en ben gewoonweg gelukkiger. Daar ben ik je zo dankbaar voor. Ik vond door jouw begeleiding mezelf weer terug. Ik sta in mijn kracht en kan weer alles aan. Wat ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om met jou aan de slag te gaan!”

Melissa
Verpleegkundige
mindful coaching

“Wat kan ik zeggen over Suzan als haar individuele coaching mijn wereld positief op z’n kop heeft gezet? In het begin schoot ik alle kanten op, waar Suzan met een zachte, vriendelijke en positieve benadering mij rustig naar mijzelf verwees. Iedere keer weer trok ze me terug naar mijn eigen gevoel, mijn eigen ik. Door haar achtergrond, kennis en ervaring heeft ze mij iedere sessie weer meer mijn ogen geopend, grote stappen voorwaarts tot gevolg! Ik vind het zo bijzonder dat in acht sessies er zoveel kan veranderen. Door haar professionele betrokkenheid kon ik op haar terug vallen op lastige momenten. Telkens weer terug verwijzen naar mijn eigen gevoel en richting. Ik heb enorm veel tools gekregen om opgeruimder in mijn gedachtes te zijn en bewuster mijn hart en eigen gevoel te volgen, daar ben ik Suzan ontzettend dankbaar voor. “

Mirjam
Projectleider