Psycholoog en coach

Voor je medewerkers

Ben je op zoek naar een psycholoog en coach voor jouw medewerkers? Als psycholoog Arbeid & Organisatie ben ik gespecialiseerd in de psychische gezondheid van medewerkers. Mijn begeleiding is kortdurend en gericht op uitval voorkomen, verzuim verkorten en bevlogenheid bevorderen.

 

Het probleem

Je bent zuinig op je mensen; zij zijn sterk bepalend voor het succes van de organisatie. Je weet dat jouw mensen de beste resultaten halen als ze goed in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan.

Zijn er signalen die aangeven dat een van je medewerkers niet lekker in zijn vel zit? Misschien blijven prestaties achter, worden er frequenter fouten gemaakt, zijn er sneller conflicten op het werk? Of signaleer je dat iemand vermoeid, afwezig of emotioneel is en allesbehalve bevlogen en betrokken oogt? Misschien spelen er, naast werk, nog andere zaken die invloed hebben op de belastbaarheid waardoor medewerkers dreigen te verzuimen?

Het is zorg dit direct aan te pakken om uitval te voorkomen of ervoor te zorgen dat reeds uitgevallen medewerkers zo snel mogelijk weer met plezier en voldoening aan het werk kunnen. Daar ligt mijn toegevoegde waarde en expertise als psycholoog en coach. 

De oplossing; een externe psycholoog en coach

Voor jouw mensen ben ik, als externe psycholoog en coach, onafhankelijk, objectief, deskundig en veilig. Hierdoor durven ze zich kwetsbaar op te stellen. Dit is essentieel om resultaat te behalen en snel tot de kern te komen. Door passende psychologische begeleiding voorkomen of verkorten we de verzuimduur en daarmee verlagen we de verzuimkosten drastisch.

Doelgroep

Als psycholoog en coach werk ik voor verschillende klanten, voornamelijk professionals uit de zakelijke- en financiële dienstverlening, retail en non-profit zoals gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen. Veel van mijn klanten komen uit Noord-Brabant (Regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg, Den Bosch) of Zuid-Holland (Regio: Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Gorinchem).

Hoe ik werk als psycholoog en coach

Na aanmelding plan ik een vrijblijvend intakegesprek met je medewerker in om de situatie in kaart te brengen en te kijken of het klikt. Er volgt een passende offerte over aanpak, doelen en verwachte duur. Direct daarna kunnen we van start.

Ik werk in korte trajecten van 6, 9 of 12 sessies. We zien elkaar in het begin hoogfrequent (wekelijks of tweewekelijks). Dit heeft een aantoonbaar positief effect op de klachtenreductie en werkhervatting. Als psycholoog en coach ben ik scherp als het moet, met gevoel voor humor als het kan. Door mijn stevige achtergrond en expertise als psycholoog NIP en NOBCO coach kan ik snel schakelen en aansluiten op een grote diversiteit aan ontwikkelvragen. Ik werk graag ervaringsgericht en met verschillende methodieken uit de positieve psychologie zodat medewerkers weer in hun kracht komen en gaan werken vanuit hun talent.

Als werkgever informeer ik je over de werkwijze en de voortgang van het traject zoals sessiedata, re-integratieverloop en vervolgstappen. Ook ontvangt de bedrijfsarts een schriftelijke update over de voortgang, mogelijke obstakels en verwachting. Dit kan en mag ik alleen doen na schriftelijk akkoord van de betreffende werknemer.

Privacy van werknemers

Uiteraard werk ik volgens de beroepscode van het NIP. Er wordt géén inhoudelijke informatie gedeeld met de betrokken arbo dienstverlener of werkgever zonder nadrukkelijke toestemming.

Locatie van mijn coachpraktijk

Mijn praktijk is gevestigd midden in de natuur van Rijsbergen, net onder Breda. Online sessies zijn in overleg ook mogelijk via ZOOM.

Info en aanmelden werknemers

Bekijk hier de tarieven, lees meer over mijn achtergrond of neem contact met mij op om kennis te maken. Ook als je een van je medewerkers direct aan wilt melden voor een intake.

 

Ik heb een vraag Contact opnemen
Ik wil een medewerker aanmelden Direct intake plannen

Impressie

psycholoog coach Breda suzan oostvogels 1
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 13
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 5
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 4
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 10
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 9
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 15
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 11
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 3
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 16
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 2
psycholoog coach Breda suzan oostvogels 7